14

NOV

Conferentie Begaafdheid, creativiteit en talentontwikkeling (dag 2)

Op 13 en 14 november vindt de jaarlijkse begaafdheidsconferentie weer plaats.

Voor wie?

De conferentie heeft een brede doelgroep: leraren, ervaringsdeskundigen (jongeren, ouders, volwassenen), onderwijs- en zorgprofessionals, onderzoekers, schoolleiders, bestuurders, leerplichtambtenaren en  onderwijsconsulenten. Iedereen die geïnteresseerd is in en betrokken is bij de begeleiding van begaafden, in onderwijs, werk en andere contexten is van harte welkom.

Waar?

Bij het NBC congrescentrum in Nieuwegein.

Stel je persoonlijke programma samen

Inschrijven is mogelijk van 16 september tot 11 november 2019. Bekijk hiervoor eerst het programma. Je kunt hierbij de sessies die je interesse hebben als favoriet markeren. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een definitieve keuze maken.

Je kunt je inschrijven voor één dag of voor beide dagen. Het programma is op beide dagen zo goed als gelijk. Per dag heb je de keuze uit 12 verschillende workshops, 8 verdiepingsworkshops en 12 inspiratiesessies en 4 lezingen. Let op: je kunt voor de middag kiezen voor 2 workshops van ieder 1,5 uur óf voor 1 verdiepingsworkshop van 3 uur!

Eleonoor van Gerven en Marion van de Coolwijk zijn alleen op woensdag aanwezig. Xandra van Hoof en Marc van Zanten zijn alleen op de donderdag aanwezig.

Het programma wordt op dit moment nog verder aangevuld.

Afronden van je inschrijving

Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging van je inschrijving per mail met als bijlage een bevestiging van de betaling. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt.
Achteraf betalen aan de hand van een factuur is niet mogelijk!

N.B. Deelnemers uit België kunnen - na het samenstellen van hun persoonlijke programma - met creditcard online de betaling afronden.

Annuleren

Als er omstandigheden zijn, waardoor je niet meer aan de conferentie kunt deelnemen, kun je de inschrijving annuleren via deze pagina (indien ingelogd). Hiervoor hanteren wij de volgende annuleringsregeling. 

Organisatie

Deze conferentie wordt samen met het National Talent Centre of the Netherlands (NTCN) georganiseerd. NTCN heeft als Landelijk Expertisecentrum Begaafdheid & Talentontwikkeling de missie om bij te dragen aan de optimale ontwikkeling van talentvolle, creatieve, begaafde kinderen, jongeren en volwassenen.