17

FEB

Kick-off Leiden400 Educatie Docentenbijeenkomst

Docenten uit het Leidse primaire en voortgezet onderwijs zijn uitgenodigd om op 17 februari tussen 14.30-20.30 bijeen te komen bij het LEF (Leiden Education Fieldlab).

Deze bijeenkomst is bedoeld om een startschot te geven aan het educatie programma binnen Leiden400.

Twee projecten worden op deze middag uitgelicht middels actieve workshops:
(1) Leids museumdebat en
(2) OUR400 Design Thinking Challenge.

Deelnemende docenten maken bij de eerste workshop kennis met erfgoedwijsheid, object-gestuurd leren en debatvaardigheden met het erfgoed- en debat-project.

Bij de tweede workshop kunnen ze samen vormgeven aan een uniek project waarbij leerlingen uit Leiden en Plymouth (VS) samen de herdenkingen van November 2020 gaan ontwerpen. Voor dit tweede project is de inschrijving open tot 24 februari! Zie de bijlage "Our 400 Design Thinking Challenge" voor meer informatie.

Tot slot maken de docenten kennis met nieuw thematisch lesaanbod (PO en VO) en verschillende projecten in de stad in het Leiden400 programma.

Wij zorgen voor pizza met een borrel!

Zie de bijlage "Kick-off bijeenkomst educatie" voor meer informatie over het programma en achtergrond.

Enthousiast geworden? Er is beperkt plaats, dus graag snel inschrijven (uiterlijk voor vrijdag 15 februari) via dit formulier: https://forms.gle/3iGW7FY8GCXvaPS58

Meer weten? Neem dan contact op met Leiden400 educatie coordinator Jonathan Even-Zohar (evenzohar@gmail.com, 06-42210668)