Webinar ‘Het 10-stappenplan voor het jonge kind met een ontwikkelingsvoorsprong’
09 JUN

Hoe signaleer ik een ontwikkelingsvoorsprong? Wat kan ik doen in het aanbod voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong? Welke praktische tips zijn er voor deze doelgroep? En hoe zorg ik er voor dat mijn hele organisatie het belang van het op tijd signaleren van een voorsprong ziet?

Deze vragen behandelden Jojanneke de Haas, Esther Visser, en Cynthia Zwitselaar van de projectgroep Het Jonge Kind tijdens het Webinar ‘Het 10-stappenplan: Aanbod voor het jonge kind met een ontwikkelingsvoorsprong’ op donderdag 1 juni 2022. Tijdens het Webinar vertelde Jojanneke namens de projectgroep over het tot stand komen en de doelen van het 10-stappenplan, en zij lichtte een drietal stappen in meer detail uit. Ook werden er ‘best practices’ video’s van Melanie Lempers getoond met verschillende onderwijsinterventies voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong.

Had je ook graag bij het Webinar willen zijn? Vanwege de grote interesse, zal er nog een tweede Webinar worden georganiseerd op 30 juni 2022, 15:30 – 16:15 uur. Je kunt je voor het tweede Webinar aanmelden via dit formulier.

Benieuwd naar het 10-stappenplan? De digitale versie vind je hieronder.

Mail voor vragen, opmerkingen en voor het delen van jouw eigen best practices naar info@deleidseaanpak.nl.