25 MAR

Loopt jouw hart over van passie voor hoogbegaafdheid en wil jij je verder ontwikkelen op dit gebied? Laat je dan inspireren en informeren over de opleiding tot RITHA-specialist op donderdag 12 mei 2022 van 15:15 tot 17.00 uur op het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest.

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met het thema hoogbegaafdheid en krijg je inzicht in wat er nu al in de regio gebeurt op dit gebied. In het najaar van 2020 startte in Leiden voor het eerste the Radboud International Training on High Ability (RITHA) als onderdeel van het project Ondersteuning begaafde leerlingen (voorschools, PO, VO) van de Samenwerkingsverbanden PO en VO in Leiden e/o.

De huidige deelnemers van de RITHA opleiding tot ECHA Specialist in Gifted Education zijn bijna klaar met de opleiding en delen hun opgedane kennis. Ook vertellen ze over hun praktijkervaringen en het wetenschappelijk verantwoord eindproduct dat ze hebben ontwikkeld in het kader van de opleiding.

In het najaar van 2022 gaat een nieuwe Leidse opleidingsgroep van start, waarover je tijdens deze bijeenkomst meer informatie ontvangt. Ook is er alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Heb jij interesse om in het najaar de RITHA opleiding te volgen? Wil je verkennen of de RITHA opleiding iets is voor één of meer van je medewerkers? Of ben je leidinggevende of collega van één van de huidige RITHA studenten? Dan ben je van harte welkom om deze middag bij te wonen. Meld je aan via deze link.