Primair onderwijs

Waar we op dit moment zoal aan werken:

2b. Train-de-trainer Talent Ontdekken

Doel: PM’ers, kleuterleerkrachten en JGT'ers en medewerkers van JESRijnland werken samen aan het ontwikkelen en uitvoeren van een programma waarin het creatief denken en probleemoplossend vermogen wordt gestimuleerd bij jonge kinderen. Ouders worden uitgenodigd om samen met hun peuters/kleuters deel te nemen aan de speelactiviteiten. Contactpersoon: Annemieke Constandse, projectgroeplid van De Leidse Aanpak.

2d. Design Thinking in de School

Doel: In het Erasmus+ project hebben leerkrachten in het PO kennisgemaakt en ervaring opgedaan met de methode Design Thinking. Contactpersoon: Anneke van Houten, projectgroeplid van De Leidse Aanpak.

2e. Metacognitieve vaardigheden in de les

Doel: : In het Erasmus+ project hebben leerkrachten in het PO kennisgemaakt en ervaring opgedaan met het aanleren van metacognitieve vaardigheden in de les.

3a. Gluren bij de Buren

Doel: Leerkrachten van kleuterklassen en kinderopvangmedewerkers brengen we met elkaar in contact door een aantal uur mee te lopen bij elkaar en dit af te sluiten met een gesprek. Het kijken in elkaars groepen heeft als doel om de samenwerking te verbeteren en overdracht van jonge kinderen met ontwikkelingsvoorsprong soepeler te laten verlopen. Contactpersoon: Manon Groen, projectgroeplid van De Leidse Aanpak

 

Heb je ideeën? Wil je meer weten over een bepaald project? Laat het ons weten. Samen ontwikkelen we De Leidse Aanpak verder!

Wil je weten wat De Leidse Aanpak voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met de projectleider.